• Slider Image

Margreet

Hallo, leuk dat je mijn website bekijkt. Ik ben Margreet en de eigenaar van DaaromM! Als je een bedrijfsnaam hebt als DaaromM dan krijg je al snel de vraag Waarom. Daarom hieronder uitleg over het waarom.

Waarom ben ik begonnen met DaaromM!

Omdat ik merkte dat er behoefte in de markt was (en is) aan online marketing en vooral maatwerk, betrokkenheid én ik dat leuk vind. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken, zoeken naar bij dat specifieke bedrijf passende marketingstrategieën voor zowel kleine als grote budgetten. Ikzelf vind het namelijk ook prettig als iemand met mij meedenkt, vanuit mijn positie en (on)mogelijkheden.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat iemand weet waar hij aan toe is, doe wat je zegt en informeer je klant. Door mijn eigen bedrijf te beginnen is het voor mij mogelijk om op deze, de bij mij passende manier, klanten te bedienen (en zoals inmiddels blijkt met succes.) Daarom ben ik begonnen met DaaromM!

Het is fijn om waardering te krijgen en terug te zien voor je werk en inzet.  Ik geniet elke dag als zelfstandig ondernemer. Ik voel me betrokken bij mijn relaties en vind het erg leuk om mee te denken en vervolgens te zien dat het effect heeft. Mijn uitdaging is dan ook “Het beste eruit halen voor mijn opdrachtgevers binnen de bestaande mogelijkheden”.

Daarom DaaromM!

Waarom kiezen bedrijven voor DaaromM!

Enkele referenties:

Esther Kluiters, Rob van Wijk Waterspecialist: “Luistert goed naar je wensen. Altijd behulpzaam. Werkt prettig samen!”

Michiel van Vossen, Van Vossen Tenders: “Beste Margreet, we hadden veel belangstelling op de Hiswa. Denk zeker dat de campagne daar aan bij heeft gedragen. Bedankt”

Alexander Otto,  voorheen Big Pixel, tegenwoordig Annie Made It: “De GoogleAds doen het erg goed. Wij zijn heel blij met jouw werk!! De omzet voor het eind van het jaar is enorm omhoog gegaan.”

Collega Adwords bedrijf  (die zich specialiseert in een specifieke branche, waar ik het voorrecht had met hen mee te mogen denken in hun online advertentie campagnes): “Ik zie dat de Google Adwords campagnes effect hebben op de organische resultaten want als je zoekt op onze diensten in de branche dan staan we op de eerste pagina bij de organische resultaten en dat was nog niet zo.”

Aart van Voorthuizen, Virunga: “Margreet van Daarom heeft ons met een Quick Scan geholpen de Google Adwords campagnes van Regiomediation.nl te verbeteren. Met een drietal specifieke instellingen was het mogelijk de lopende campagnes te verbeteren. Hiermee was het mogelijk het conversie percentage te verhogen. Hiernaast kregen we een aantal praktische tips voor het splitsen van campagnes en advertentiegroepen, het uitvoeren van testen en het instellen van extra doelen. Hierdoor is de analyse van de campagnes voor ons makkelijker geworden. Haar bevindingen kregen we gepresenteerd in een to the point rapportage die meteen te implementeren was.”

Desiree Boerema, iDeesonline: “Met Margreet werk ik prettig samen. Qua diensten vullen we elkaar aan. Met onze verschillende achtergronden kunnen we goed sparren en versterken we elkaar. Margreet is flexibel, professioneel een daadkrachtig. Zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Je weet dat je altijd op haar kan rekenen.”

Daarom DaaromM!

Meer informatie over mij is te vinden op mijn LinkedIn pagina Margreet en LinkedIn pagina DaaromM! en uiteraard kun je alttijd contact met mij opnemen. Wil je ook een referentie achterlaten? Dat kan via onderstaand formulier. Bij voorbaat dank.

Referentieformulier