• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – BijMij Assieraden en Moedersmooiste Sieraden

DaaromM klanten in het zonnetje

Waarom? Omdat mijn klantrelaties mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets moois van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service.

DaaromM BijMij Assieraden en Moedersmooiste Sieraden

Hoe mooi is het om een aandenken van iemand of van een gebeurtenis te verwerken in een sieraad die je altijd bij je kunt dragen als je dat wilt. Edelsmid Carolien Dol zorgt ervoor dat jij dat op een hele mooie en bijzondere manier. Zij maakt o.a. unieke assieraden, sieraden met moedermelk, sieraden met jouw handgeschreven tekst en meer. Kortom een hele mooie persoonlijke manier om een herinnering bij je te dragen in een uniek sieraad. Daarnaast maakt ze ook andere mooie sieraden, het is zeer zeker de moeite waard op eens op haar websites te kijken.

Omdat mijn sieraden voor mij veelal een betekenis hebben, zoals een gouden hangertje waarin mijn geboortearmbandje verwerkt is, vriendschapsringen die verwerkt zijn in onze trouwringen en van het restant zijn oorbellen gemaakt, spreken de sieraden van Carolien mij erg aan. Het is persoonlijk, stijlvol en tijdloos. Buiten dat is ze ook een vakvrouw op het gebied van edelsmederij, een mooie ambacht dat waardering verdient. Om deze redenen wil ik deze periode Bijmijsassieraden en Moedermooistesieraden in het DaaromM zonnetje zetten.

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons