• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – De Vloerexpert.com

DaaromM klanten in het zonnetje

Waarom? Omdat mijn klantrelaties mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets moois van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service.

DaaromM De Vloerexpert

Herken jij het? Je hebt een mooie houten vloer maar er zijn (te)veel gebruikssporen. Of je wilt verbouwen maar hoe doe je het dan met de vloer? Die sluit dan immers niet meer aan. Een nieuwe vloer? Jammer van die mooie houten vloer die je al had en bovendien kostbaar. De oplossing ligt dan in het renoveren of restaureren van de houten vloer. Dat is een snellere en goedkopere alternatief.

De Vloerexpert.com, Niek Blaauwkamp, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vakkundig restaureren en renoveren van houten vloeren. Als je met hem praat herken je de liefde voor zijn vak en de liefde voor mooie houten vloeren. Een waar vakman met waardering voor de (natuurlijke) materialen waar hij mee werkt. Bovendien is Niek een prettige man in omgang.

Om deze redenen waardeer ik hem als klant en als vakman. Daarom staat De Vloerexpert.com dit kwartaal in het DaaromM zonnetje.

Logo De_Vloerexpert.com

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons