• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – iDeesonline

DaaromM klanten in het zonnetje

Waarom? Omdat mijn klantrelaties mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets moois van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

Deze maand iDeesonline

Désirée Boerema van iDeesonline is een inspirator. 6 Jaar geleden is ze begonnen met haar bedrijf en inmiddels niet weg te denken uit de social media branche. Van uitvoerend werk is het bedrijf inmiddels gegroeid via social media flow en social media boost naar social media coaching.

Désirée is gepassioneerd, betrokken en vol ideeën. Met die eigenschappen helpt ze start-ups en ondernemers die hun bedrijf naar een volgend niveau willen brengen. De namen van de iDeesonline diensten zeggen veel over haar werkwijze: “Dag knallen“, “Week knallen” en een “Jaar knallen“.

Ik heb de afgelopen jaren veel met haar mogen samenwerken voor zowel klanten als voor de Open Coffee Haren netwerkbijeenkomsten. Désirée is de initiatiefneemster voor de Open Coffee Haren bijeenkomsten (5 jaar geleden) en 4 jaar geleden heeft ze mij gevraagd daarbij in te stappen. Dat is mij erg goed bevallen. Elke maand interessante en inspirerende gesprekken met leuke (nieuwe) mensen.

Met iDeesonline heb ik een fijne samenwerking, met de wetenschap dat we op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Ik vind het erg mooi om te zien hoe zij met haar creativiteit, energie en vrije enthousiasme anderen inspireert en activeert. Daaromm staat iDeesonline deze maand in het DaaromM zonnetje.

DaaromM klanten in het zonnetje - iDeesonline. DaaromM iDeesonline in het zonnetje

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons