• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – Kladblokjes.nl

DaaromM klanten in het zonnetje

Waarom? Omdat mijn klantrelaties mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets moois van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service.

DaaromM Kladblokjes.nl

Kladblokjes.nl is zoals de naam al aangeeft een leverancier van kladblokjes en aanverwante producten zoals memoblokjes, maar ook notitieblokken, wire-o boekjes (in een ringband), doorschrijfsets et cetera.

Jan Rietsema is de persoon achter dit concept. Toen Jan contact met mij opnam bleek al snel dat we meer overeenkomsten met elkaar hadden dan verwacht. Zo hebben wij allebei voor dezelfde drukkerij in Groningen gewerkt. Weliswaar in andere tijdsperiodes, maar toch hebben we een aantal overeenkomstige collegae gehad en herkenbare situaties. Tevens werd tijdens dit en volgende gesprekken mij duidelijk dat hij zijn vak kent. Hij weet waar hij over praat en heeft liefde voor zijn vak.

Daar hou ik van: Weten waar je mee bezig bent en liefde voor je vak. DaaromM staat Kladblokjes.nl dit kwartaal in het DaaromM zonnetje.

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons