• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – Rob van Wijck

DaaromM klanten in het zonnetje.
 

Waarom? Omdat mijn klanten mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets mooi van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

Deze maand Rob van Wijck Waterspecialist

Rob van Wijck is tijdens zijn werk als servicemonteur door heel Nederland, dat er behoefte was naar een goede oplossing voor kalkproblemen. Zowel de externe kalkaanslag (op de tegels e.d.) als de interne kalkaanslag (verstopping van de waterleiding e.d.). Vanaf dat moment is hij zich gaan specialiseren in water en waterontharders. Hij kan zich met recht een waterspecialist noemen. Zijn intentie is om zijn klant tevreden te stellen voor een betaalbare prijs en oog voor het milieu.

Rob neemt geen blad voor zijn mond, waardoor je precies weet wat je aan hem hebt. Hij ziet overal de lol van in maar is serieus als het gaat over zijn werk. Hij gelooft in zijn product evenals zijn klanten, en ik geloof in hem als Waterspecialist en in zijn Waterontharderproducten. DaaromM staat Rob van Wijck deze maand in het DaaromM zonnetje.

Rob van Wijck specialist in water

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons