• Slider Image

Zoekopdrachten 2018 in Google

Google zou Google niet zijn als ze een overzicht hebben van de meest gebruikte zoekopdrachten van 2018 m.b.t. ‘Wat is’, ‘Bekende Nederlanders’ enzovoort. Maar waar kun je deze informatie vinden?

Google Trends

Kijk ook het filmpje ie in de header van de Google Trends website staat. Daarin zie je diverse bekende fragmenten uit 2018.

Welke ‘Wat is..’ vragen heb jij gesteld aan Google in 2018?

Hieronder de landelijk meest gestelde Wat is vragen aan Google

Welke TV-programma’s is het meest gebruikt in zoekopdrachten?

Hieronder de landelijk meest gezochte TV-programma’s op Google.

Had jij deze antwoorden verwacht? Wil je meer weten over specifieke zoektermen? Klik dan op de 3 punten icoon rechts van de zoekopdracht. (In het voorbeeld rechts bij Avicii.)

Vervolgens krijg je de keuze tussen Explore en Search on Google. Als je Explore aanklikt, krijg je nadere informatie, zoals in welke periode gezocht is, welke provincies, gerelateerde zoekopdrachten enzovoort.

Google Game of the Year 2018

Als toetje op de taart kun je ook je kennis testen over 2018 met de Google Game of the Year. In deze game worden je een paar vragen gesteld over het zoekverkeer in 2018 (wereldwijd). Wat is jouw score?

Behalve dat dit allemaal interessant en leuk is, is het ook mooie reminder aan bijzondere momenten in 2018. Oftewel een aanrader om te doen.

Google Game 2018

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons