• Slider Image

DaaromM Nieuwsbrief 2019-1 (voorjaar)

DaaromM Nieuwsbrief 2019-1

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben er aan toe. LENTE 🍀. Terwijl ik dit schrijf hebben we een periode met vééél regen 🌧gehad. En ja we kunnen het water goed gebruiken, maar leuk vind ik het niet. Om het positief te bekijken: ik zit lekker droog binnen achter mijn computer 🖥 te werken. En zoals het nu lijkt begint het toch voorzichtig lenteweer 🌞te worden.

In deze nieuwsbrief komen de volgende punten aan de orde:

  • Google Analytics training
  • Zoekopdrachten 2018 in Google
  • Hoe herken je SEO, SEA, Google Shopping en meer?
  • Wat te doen met mail “Je bent niet vindbaar”
  • DaaromM klanten in het zonnetje – Kladblokjes.nl

DaaromM Nieuwsbrief 2019-1 (voorjaar)

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons