• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – Wiersma Bewind & Budget

DaaromM klanten in het zonnetje

Waarom? Omdat mijn klantrelaties mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets moois van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service.

DaaromM Wiersma Bewind & Budget

De meeste mensen beheren het liefst hun eigen geldzaken, echter soms zijn er omstandigheden waardoor dit niet (geheel) mogelijk is. Een bewindvoerder is dan de oplossing. Stephan Wiersma van Wiersma Bewind & Budget is een dergelijke bewindvoerder.

Stephan is ruim 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft in 2018 gekozen voor het bewindvoerderschap. Hij is franchiser van Bilancio Budget en daarmee Bilanco Budget regio Assen. Stephan vindt het belangrijk om rust en duidelijkheid te geven aan zijn cliënten. Zijn doel is om de financiën van deze personen weer stabiel te krijgen en te helpen om financieel weer zelfstandig te worden.

In mijn gesprekken met hem zie ik zijn betrokkenheid met cliënten, maar tevens een professionele afstand. Dat vind ik erg knap omdat hij ongetwijfeld erg moeilijke situaties onder ogen krijgt en het zaak is om dit met zakelijkheid te bekijken maar ook oog te houden voor de persoon in kwestie.

DaaromM staat staat Wiersma Bewind & Budget dit kwartaal in het DaaromM zonnetje.

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons