• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – Bartelds Hoveniersbedrijf

DaaromM klanten in het zonnetje.
 

Waarom? Omdat mijn klanten mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets mooi van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

Deze maand Bartelds Hoveniersbedrijf

Wellicht heb je het al weleens gezien, als je in de buurt van Haren bent. De aankleding van de rotonde naar het Industrieterrein op de Dr. Ebelsweg (de weg naar Waterhuizen). Voor de zomer staat er nu de tekst “Zomer, als ik het gras weer voel kriebelen in mijn hals”.

Bartelds Hoveniersbedrijf rotonde

De verantwoordelijke voor deze rotonde aankleding is Bartelds Hoveniersbedrijf. Ik heb de eer voor hen de online vindbaarheid te optimaliseren.

Als ik bij Bartelds Hoveniersbedrijf binnenstap, voel ik me thuis. Er heerst een prettige sfeer. Persoonlijk vind ik dat heel belangrijk. Mijn ervaring is namelijk dat als er een goede sfeer onderling is dit ook uitstraalt in het werk. Men is gemotiveerd, denkt verder dan ‘standaard zijn werk doen’ waardoor er ook mooie werkcreaties tot stand komen. Bartelds is een bevestiging van deze mening. Ze hebben verstand van zaken, doen mooie dingen, ze zijn van de no-nonsense en bovendien erg betrokken bij de gemeenschap.

Eigenschappen die ik waardeer en waar ik blij van word. DaaromM zet ik hen deze maand in het DaaromM zonnetje.

 

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons