• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – De Natuurtuin

DaaromM klanten in het zonnetje.
 

Waarom? Omdat mijn klanten mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets mooi van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

Deze maand De Natuurtuin

Gerd van Helden is de persoon achter De Natuurtuin. Zoals de naam al aangeeft gaat het om natuurlijke tuinen. Zowel in tuinontwerp (tuinarchitectuur), tuinaanleg, tuinonderhoud en uiteraard ook tuinadvies. Deze duurzame, ecologische insteek onderscheidt hem van veel concollega’s.

Gerd straalt de liefde voor de natuur uit op alle mogelijke manieren. In zijn werk maar ook in zijn privéleven is een duidelijke connectie tussen mens en natuur. Hou je van natuurlijke tuinen dan ben je bij hem zeker aan het goede adres. Als persoon vind ik zijn openheid en soms ook kwetsbaarheid die hij durft te tonen erg mooi. Als ondernemer zie ik een kundig iemand die onderneemt vanuit zijn hart en passie, iemand die zijn eigengereide pad volgt. Dit is niet altijd even makkelijk in de zakelijke (ondernemers) wereld, maar hij krijgt dit voor elkaar. Het is mooi om te zien en ik heb er veel respect voor. DaaromM staat De Natuurtuin  deze maand in het DaaromM zonnetje.

 

De Natuurtuin

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons