• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – Juwelier Meijer

DaaromM klanten in het zonnetje.
 

Waarom? Omdat mijn klanten mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets mooi van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

Deze maand Juwelier Meijer

Juwelier Meijer is een juwelier in Hoogezand. De winkel is misschien het beste te typeren als een ‘typische lokale juwelier’. Bescheiden, kundig en betrouwbaar. Kwaliteitsproducten, goede service en oprecht advies (en gratis parkeren …)

Als je de winkel binnenloopt dan zie je dat ook terug. Mooie ringen, horloges en andere sieraden, stijlvol tentoongesteld maar niet té. Op die manier word je ook aangesproken.  Kortom je voelt je er op je gemak. Persoonlijk vind ik dat erg belangrijk, zeker bij keuzes als trouwringen. Ringen die symbolisch zijn en de intentie hebben dat je ze de rest van je leven bij je draagt. DaaromM staat Juwelier Meijer  deze maand in het DaaromM zonnetje.

Fijn dat ik als DaaromM een steentje mag bijdragen in het meer zichtbaarheid geven van deze fijne juwelier en het bij elkaar brengen van Juwelier Meijer en (potentiële) klanten.

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons