• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – f.a.x. Translations

DaaromM klanten in het zonnetje.
 

Waarom? Omdat mijn klanten mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets mooi van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

Deze maand f.a.x. Translations

f.a.x. staat voor Fast, Accurate & eXperencied. En dat is ook wat ze zijn. Ze vertalen en tolken vanuit en naar héél veel talen en hebben daar een groot netwerk met professionele vertalers en tolken voor. Hun werkzaamheden zijn gericht op het bedrijfsleven. Dit kunnen gebruikershandleidingen, websites, brochures, brieven zijn, tolken bij internationale overleggen, maar ook juridische zaken als tolken bij rechtzittingen.

Het is een bedrijf met – wat ik noem – de typische Noord/Oost-Nederlandse mentaliteit: “nuchter, betrouwbaar en doen wat we zeggen”. Persoonlijk hou ik daar wel van. Je weet waar je aan toe bent. Dat is dan ook de reden waarom ik hen deze maand in het DaaromM zonnetje zet.

FAX Translations

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons