• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – Frans Koopal Haarwerken

DaaromM klanten in het zonnetje.
 
Waarom? Omdat mijn klanten mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets mooi van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

 

Frans Koopal Haarwerken verzorgt haarwerken voor vrouwen, mannen en kinderen. Haarwerken worden voor zowel medische als estethische redenen gebruikt. Vol liefde voor het vak helpen Layla Koopal en haar medewerkers deze mensen. Maar niet alleen liefde voor het vak ook dankbaar dat ze mensen op deze manier mogen helpen. Dat proef je in alles. Als je bij ze bent, als je met ze praat en als je de berichten op social media leest. Het ontroert mij regelmatig. Daarnaast ben ik elk najaar onder de indruk van de liefde voor Sinterklaas die ze tonen als huiskapper van deze goedheiligman. Echte vakmensen met een goed hart!
Maar ook als ondernemer heb ik veel respect voor Layla. Altijd vol energie en ondanks haar jarenlange ervaring, nog steeds ‘eager’ om dingen te leren. DaaromM is ze een voorbeeld voor mij.
Frans Koopal Haarwerken

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons