• Slider Image

DaaromM klanten in het zonnetje – KH Kooiker Grond- en Sloopwerken

DaaromM klanten in het zonnetje.
 
Waarom? Omdat mijn klanten mij inspireren en ik dit graag wil delen. Ieder maakt iets mooi van zijn onderneming met eigen passie, vaardigheden, unieke producten/ diensten en service. DaaromM!

 

KH Kooiker is een familiebedrijf die voor mij de noordelijke/oostelijke nuchterheid kenmerkt en waar je kunt vertrouwen op deskundigheid. Om hun werk goed te doen hebben ze diverse machines in hun wagenpark met GPS waardoor er met minder tijd erg nauwkeurig gewerkt kan worden. Behalve de gebruikelijke grond- en sloopwerken houden ze zich ook bezig met #asbestverwijdering.
Voor KH Kooiker doe ik Google adwords (online adverteren), Google analytics (website analyse) en waar mogelijk website optimalisatie. We vinden het allebei belangrijk vinden dat “we doen wat we zeggen”, DaaromM vind ik het een prettige samenwerking.

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons