Quickscan Online vindbaarheid

In 2020 geeft DaaromM elke maand een gratis Quickscan Online vindbaarheid weg ter waarde van € 162,50 . De Quickscan bestaat onder andere uit:

  • een test hoe vindbaar jouw bedrijf online is op enkele zoektermen
  • analyse van de technische SEO
  • overzicht van kansen en verbeterpunten

Elke maand komt er een bericht op de social media van DaaromM. Wil je kans maken op de quickscan? Reageer dan op de social media berichtgeving hierover en geef aan voor welke website jij deze scan graag wilt hebben en wie weet ben jij de gelukkige. Voor alle duidelijkheid, de quickscan is geheel vrijblijvend.

De winnaar krijgt bericht.

In januari 2020 is de quickscan gegaan naar Atelier Veerkracht, zij heeft deze gewonnen via het Nieuwjaarsevenement van BackStageCafé Groningen. In februari was vd-projects de gelukkige winnaar en in maart DeJongVanMal. In april is de quickscan uitgevoerd voor Absolut Fotografie. Reinhart orchideeen heeft de quickscan in mei mogen ontvangen. In juni en juli is er ivm vakantieperiode geen quickscan geweest. In augustus was Karoun Music de gelukkige. HBM juristen heeft in september de quickscan mogen ontvangen en MJB Vormgeving en media in oktober.

Wil je het bericht delen? Dat kan middels deze sharebuttons

1 comments on “Quickscan Online vindbaarheid”

  1. Pingback: Metadescripties en vindbaarheid - DaaromM! - online vindbaar

Comments are closed.